Dansk Server Cloud

Virtuelle servere.

I stedet for at bruge flere penge på fysiske servere som alligevel altid falder i værdi, kan man med fordel bruge virtuelle servere, som er spredt over flere fysiske servere og dermed giver meget bedre stabilitet og oppetid. Samtidig spares bekymringerne ved hardware fejl og opsætning.

Fordele og sikkerhed.

CoMaSys Virtuelle Servere (VPS) er placeret i et Dansk datacenter, hvilket også betyder at de falder ind under dansk lovgivning.
Dette betyder bla.a. at data er sikret mod udlevering til andre lande.
Det betyder også datacenteret er bygget efter alle gældende standarder og dermed tilbydes en meget højere sikkerhed og oppetid, end der er tilfældet i mange udlandske datacentre.
Der er flere redundante forbindelser til datacenteret og der er naturligvis også redundans på alle andre ting så som køling, strømforsyning, osv.
For at få fysisk adgang til serverne, kræves at man er forhåndsgodkendt, samt at man identificeres med irisscanning, samt adgangchip og personlig kode.
Alt er selvfølgelig placeret bag tykke vægge, og sikret med 24 timers bemanding.

Grøn energi

CoMaSys gør en stor indsats for at skåne miljøet. Ved indkøb af nyt hardware til vores cloud, vælges altid det bedste udstyr med den største mijlømæssige besparelse.

Vi har også for lang tid siden taget skridtet og skiftet til Lokal Energi som sikrer vi får leveret CO2 fri strøm fra rene energikilder så som danske vindmøller og norske vandværker.
- Vi skubber ikke bare problemet videre ved at købe CO2 kvoter i et land som ikke selv bruger dem. Med vores indkøb støtter vi opførelsen af rene energi kilder.